Min resa - Att falla och resa sig!

Hur hårt vi faller beror på hur länge vi inte velat se

Min resa

För 2 år sedan så förändrades mitt liv drastiskt. Jag blev sjuk och så pass dålig att jag hamnade på akuten. Jag kunde inte behålla vare sig vätska eller föda. Min kropp hade helt lagt av. Helt livrädd för att nu är det slut, nu har jag fått cancer eller något ännu mer livshotande, fick jag beskedet att jag drabbats av en inflammation i tarmen. Jag insåg där och då att livet kommer att bli förändrat för alltid. Det som återstod var hur jag valde att hantera det som skedde.

Här börjar min resa att hitta mitt rätta jag, och det liv som skulle ge mig mening, det som skapade ett liv fullt av glädje och innerlighet, varje dag och sekund.

Efter ett antal år med hög arbetsbelastning inom ledande positioner, ambitiös och med viljan att bidra till alla uppdrag jag åtagit mig, även det som hörde till familjelivet, insåg jag att stressen skapat en kropp som inte orkade till slut. Jag hade fått för lite återhämtning och till slut gått ifrån mina inre värderingar allt för många gånger. Stressen kom som ett brev på posten, sömnsvårigheter, fel prioriteringar, svårt att ta beslut, jag kunde till slut inte smälta maten jag åt.

Det första jag gjorde var att anlita en coach för att få igång min inre motivation och ta tag i min värderingar i livet. Jag tog hjälp av meditation och stresshantering. Jag insåg att jag behövde få ur mig mina tidigare konflikter och obearbetade händelser sedan långt tillbaka och gick därför en kurs i sorgbearbetning. Här började min resa i att hitta fram till mitt rätta Jag. Det bidrog till att jag och min familj valde att flytta till en plats som ger oss energi, jag sa upp mig på mitt jobb, jag började lägga om min kost, jag utmanade mig själv i föreställningar om vem jag blivit och vem jag ville vara. Varför gör jag det jag gör, varför bor jag där jag bor och jobbar med det jag gör, vem är jag egentligen? 

Det innebar att jag helt lagt om mitt liv, börjat leva som jag lär, vågat ställa mig frågan, vad är det som ger mig mening i livet? Börjat ta hand om mig själv och mina kära. Att se att varje dag har något som den kan lära mig om mig själv och livet.

Jag valde att ta tag i mig själv och våga utvecklas, inte helt smärtfritt, men att ha modet att våga när det krävs.

Jag driver idag ett företag för att bidra med att människor ska hitta sig själva, få ökad energi och livslust. Öka förståelse för vad som skapar stress i företagsmiljöer och i livet, hur vi kan arbeta förebyggande för att på så sätt skapa framgångsrika människor och företag.

Ett hållbart liv där alla är vinnare!

Välkommen till Medveten Utveckling - Vill du våga utvecklas och hitta ditt rätta Jag?